fbpx

Vi er best på kundeservice!

Norsk Kundebarometer og KSIndeks

Det norske folk har nok en gang talt. Av alle som har tv og internett i Norge er det kunder av Altibox som er de mest fornøyde. Tidligere i år kunne vi dele at Norsk Kundebarometer atter en gang slo fast dette. Nå har vi fått svar på enda en kundetilfredshetsundersøkelse utført av KSIndeks som også mener det samme. Av over 20 000 personer som har svart på spørsmål om bedriften de er kunder av, troner Altibox på toppen. Denne prisen bekrefter vår dedikasjon til å levere kundeservice og tilfredsstille våre kunders behov.

Best på kundeservice i flere kategorier

Tusenvis av personer har delt sine erfaringer, og resultatene til Norsk Kundebarometer viser at kunder med Altibox Fiberbredbånd er de mest fornøyde kundene innen kategoriene bredbånd og tv-distribusjon! Resultatene til KSIndeks viser at kunder med Altibox er mest fornøyd med kundeservicen innen kategoriene bredbånd og tv- og strømmetjenester.

Vi er her for deg

Vi er veldig takknemlige for tilliten dere viser oss, og dette resultatet fra KSIndeks motiverer oss til å gjøre dere enda mer fornøyde fremover. Vi vil fortsette å være lokalt tilstede med kundeservice, montører og prosjektledere. Vi viser også lokal tilstedeværelse ved å være en aktiv sponsor av kultur og idrett i lokalsamfunnet vårt. Som en stor bidragsyter i Notodden ønsker vi å skape et aktivt miljø for barn og unge ved å dele noe av vårt overskudd med lokalsamfunnet.

Altibox gjengen på Notodden er fornøyd med å ha de mest fornøyde kundene innen kategorien bredbånd

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari