fbpx

Fremtidens Busnes : takket være Terje

Fra Byen til Småbruket: En Reise Tilbake i Tid

I en tid hvor digital tilkobling er essensielt, blir tilgangen til raskt og pålitelig internett en nødvendighet. For Terje, som flyttet fra byen til et småbruk i Busnes, ble overgangen en reise tilbake i tid. «Det føltes som om jeg hadde flyttet tilbake til 1940-tallet,» sier Terje. Han opplevde dårlig mobildekning og var avhengig av å reise til byen flere ganger i uken for å utføre enkle oppgaver som å svare på e-poster. Dette bekymret familien hans, som knapt fikk kontakt med ham.

En Målrettet Innsats for Fiberbredbånd

Tidligere forsøk på å introdusere fiberbredbånd i Busnes fikk ikke stor nok oppslutning, og prosjektet ble skrinlagt. Men for Terje, som nå begynte å få problemer med arbeidsgiveren på grunn av manglende tilkobling, var det ingen annen utvei enn å ta saken i egne hender. Med en klar plan begynte Terje å kontakte naboene for å samle støtte til fiberutbyggingen. Han fikk beskjed om at de trengte minst seks abonnenter for å redusere kostnadene, og Terje klarte å få med hele ni naboer. Denne innsatsen var avgjørende for å få prosjektet i gang.

Tilbake til fremtiden med Altibox

Altibox har nå levert fiberbredbånd til Busnes, og Terje føler at han har reist tilbake til 2024 igjen. «Teams-møtene fungerer uten problemer, og jeg er alltid oppdatert,» sier han fornøyd. Prosjektkoordinator, Malin fra Altibox bekrefter at uten Terjes engasjement og innsats ville ikke prosjektet blitt realisert. «Han har vært en viktig alliert og har til og med gått rundt til naboene med kontrakter,» sier hun. Terje har tidligere hatt fiberbredbånd fra Altibox og visste derfor verdien av en stabil internettforbindelse. Han setter pris på tjenestene som Altibox tilbyr, inkludert raske varsler ved feil og hurtig gjenoppretting av internett. Han er også begeistret for hvordan Notodden Energi gir tilbake til lokalsamfunnet ved å støtte aktiviteter og glede for barn og unge. «Å bygge ut fibernettet er et løft for hele kommunen,» avslutter Terje.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari