fbpx
03. oktober 2022

Notodden Kommune får 64 gLupe ladepunkter

Nå blir det enda enklere å lade bilen din på Notodden. Snart kommer 64 nye ladepunkter på alle kommunale parkeringsplasser.

– Notodden Kommune skal sørge for lademuligheter der folk faktisk parkerer i byen. gLup Lading fra Notodden Energi så vi som den rette løsningen, forteller Thor Hauge, leder for eiendom og drift i Notodden kommune.

En gLup løsning på finansieringen

Notodden Kommune gjør en stor investering i å sette opp ladepunktene for innbyggerne.

– Ladeanlegg kan være dyrt å både sette opp og betale alt samtidig. Løsningen Notodden Energi tilbydde, passet kommunen godt. Vi ønsker å velge lokale leverandører. Når vi da fikk et konkurransedyktig tilbud, var det ingen tvil.

– Med denne løsningen betaler vi ned over 5 år, i stedet for alt på én gang. Etter det eier Notodden Kommune laderne. Notodden Energi står også for all rigging. Enklere blir det ikke!

Enkel og smart drift av gLup ladeanlegg

Å drifte 64 ladepunkter høres kanskje mye ut, men det er faktisk enklere enn du tror!

– Gjennom gLup Lading-portalen får vi full oversikt over absolutt alle ladepunktene som blir satt opp på de ulike lokasjonene. Portalen er enkel i bruk, som igjen forenkler den daglige driften av anleggene.

Med gLup Lading sin portal får du oversikt over:

  • Sanntidsinformasjon om anlegget
  • Totalt energiforbruk
  • Fakturering
  • Bestem pris
  • Support
  • Automatisk fakturering
  • Lastbalansering og effektstyring

Ett ladesystem – Én app

Har du el-bil? Da kan du trolig telle på to hender antall lade-apper du har på mobilen. For ikke å snakke om jakten på en ledig lader når du trenger det.

– Denne løsningen gjør det enklere for folk å lade. Du slipper å laste ned nye apper for hver lokasjon. I stedet lader du på alle kommunale parkeringsplasser – og bruker kun én app.

– Det blir veldig lettvint å kunne lade på ett system under hverdagslige gjøremål som jobb, matbutikk, kino, bibliotek og trening. På flere av laderne kan du stå hele dagen, og slipper derfor å måtte flytte bilen etter en viss tid.

For øyeblikket er det satt opp 10 ladere i parkeringshuset på Vannfronten. Det klargjøres også for 10 stykker her på Sætre.

– Å ha ladepunkter der folk parkerer var viktig for oss. Derfor blir det også satt opp ladere på blant annet legevakten, kommunehuset, skysstasjonen, taxisentralen og Bok- & Blueshuset.

Nysgjerrig på gLup Lading til din bedrift?

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari