fbpx
13. september 2023

Hurra for europamesteren vår Merethe Tveiten

Takketaler, kaker og egenkomponert sang fra ordfører Gry Fuglestveit. Alt lå tilrette da vi feiret Merethe Tveiten fra Notodden Bordtennisklubb etter at hun og og makkeren Aida Dahlen slo regjerende europamestere i finalen forrige lørdag.

Europamester Merethe Tveiten med ordfører Gry Fuglestveit.

Familie, venner og bekjente møtte opp i Notodden Bordtennisklubb sitt splitter nye treningslokale i Hydroparken for å feire Merethe Tveiten med EM-gullet og Jenny Slettum sine prestasjoner under EM i parabordtennis.

Klubben har vært stolt av dere i alle år, men i helgen var vi ekstra stolte forteller daglig leder i Notodden Bordtennisklubb, Karl Arne Lia, og takker jentene for deres innsats.

Europamesterskaps utøvere med venner, familie og bekjente.

Familie, venner og bekjente stolte av jentene.

– Notodden er stolt av deg

Ordfører Gry gratulerte trenere og jentene med deres prestasjoner. Hun viste også frem skjulte talenter ved å fremføre en egenkomponert sang til ære for Merethe. «Notodden er stolt av deg» sier hun om den nykårede europamesteren.

Merethe feiret EM-gullet med kake og deler med blant andre ordfører Gry.

Til slutt takker Merethe alle som har møtt opp og sier ydmykt at Europamesterskapet ikke hadde vært en mulighet uten støtten hun har fått fra trenere, familie og sponsorer. Selv om EM nå er over kan hun ikke ligge på latsiden av den grunn. Snart kommer et OL. Heldigvis er Merethe motivert til å gi jernet frem til det.

Det at Notodden Energi har støttet oss i så mange år gjør at Notodden Bordtennisklubb har muligheten til å satse og oppnå det vi har gjort meddeler en takknemlig Karl Arne Lia.

Fra venstre: Konrad Sierputowski, Joanna Sierputowska, Jenny Slettum, Merethe Tveiten, salgs- og markedssjef i Notodden Energi Frode Hagen og ordfører Gry Fuglestveit.

Visste du at…

Du kan bidra til Notodden Bordtennisklubb sin klubbkasse ved å bli strømkunde av oss? Vi ønsker å bidra til å bygge et attraktivt lokalsamfunn ved å dele noe av vårt overskudd med lag og foreninger som tilrettelegger aktiviteter for barn og unge. Derfor gir vi Notodden Bordtennisklubb 200 kr per strømkunde hvert år så lenge du er kunde.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari