fbpx

Heddal IL X Notodden Energi

Vi er Heddal IL’s nye hovedsponsor

Vi er stolte av å forsterke vår støtte til Heddal Idrettslag gjennom en nyinngått hovedsponsoravtale. Gjennom avtalen ønsker vi å fremme idrett og samhold. Vi ønsker å bidra til utvikling av lokale idrettsaktiviteter som gagner ikke bare Heddal, men hele Notodden. I en tid preget av utfordrende økonomiske forhold for flere familier, anser vi det som vårt ansvar å være en pålitelig støttespiller for vårt lokalsamfunn.

Stolt sponsor

Til tross for navnet, representerer Heddal IL hele Notodden ved å tilby en imponerende bredde av idrettsgrener som hopp, langrenn, skiskyting, fotball, basket og padeltennis til sine 1000 medlemmen. Klubben fungerer også som vert for arrangementer som skikarusell, skifestival og fotballcup, som engasjerer hele lokalsamfunnet.

«Vi er stolte av å ha Notodden Energi som vår hovedsponsor,» sier Andreas Suserud, leder i Heddal Idrettslag. «Den økonomiske situasjonen er strammere enn den har vært tidligere. Det merkes også i idretten. Dette samarbeidet er viktig for å klare å holde treningsavgifter nede, slik at vi kan opprettholde tilbudene vi har i dag.»

Vi støtter lokalsamfunnet

Dette partnerskapet gir oss en mulighet til å styrke vårt samfunnsengasjement og vise vår støtte til lokale idrettsutøvere, både unge talenter og etablerte utøvere, som jobber hardt for å nå sine mål. Vi ønsker å ta en aktiv del i de ulike idrettsaktivitetene som Heddal Idrettslag tilbyr, og vi ser frem til å delta på arrangementer og aktiviteter i regi av klubben.

Psst…

Visste du at du også kan bidra til klubbkassa til Heddal Idrettslag?
Ved å velge vår strømavtale NE Sponsor matcher vi dine 90 kr ekstra i måneden slik at idrettslaget får 200 kr årlig.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari