fbpx

Hei Kongsberg
– vi er din lokale støttespiller

Vi har inngått et samarbeid med IL Skrim og Kongsberg Miners og deler noe av vårt overskudd med de.

Hei Kongsberg
– vi er din lokale støttespiller

Vi har inngått et samarbeid med IL Skrim og Kongsberg Miners og deler noe av vårt overskudd med de.

Vi gir tilbake til ditt lokalsamfunn

Notodden Energi er en aktiv sponsor for en rekke lag og foreninger i Notodden. Nå ønsker vi å etablere oss i Kongsberg. Derfor har vi inngått et samarbeid med Idrettslaget Skrim og Kongsberg Miners. Dette er lag som bidrar med å tilrettelegge aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Vi er en aktiv sponsor for en rekke lag og foreninger som IL Skrim og Kongsberg Miners fordi det er en viktig del av samfunnet vårt.

Salg- og markedssjef Strøm Frode Hagen, avdelingsleder strøm Sindre Thunestvedt, daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad og Salgssjef bedrift Joachim Storemyr

Idrettslaget Skrim

–  Fokuset Skrim har på idrettsglede, mangfold og inkludering treffer oss godt. Skrim gjør mye bra for Kongsberg. Det å kunne bidra til at dette blir vedvart gjorde Skrim til en perfekt match for oss.

Sindre ThunestvedtAvdelingsleder for strøm i Notodden Energi

Kongsberg Miners

I klubben i dag er det kun et fåtall spillere som prioriterer basketball på heltid. Trener Stein-Erik Rotegård påpeker at dersom flere av spillerne kunne prioritert basket ville det hatt mye å si for resultatene.

– Derfor er denne sponsoravtalen så viktig for oss!

Hvor mye støtte blir det egentlig?

Gjennom samarbeidsavtalen kan du nå bli kunde av oss samtidig som du støtter IL Skrim eller Kongsberg Miners med 200 kroner årlig. Det vil si dersom et av lagene får 50 strømkunder på sin sponsorliste vil de motta kr. 10.000, – i årlig støtte fra oss.

Du kan bidra med mer støtte ved å be venner, kjente og familie velge sponsorkraft. På den måten kan ditt lag få støtte fra hele landet.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari