fbpx

Vi er Notodden Energi

Distributør og leverandør av elektrisk kraft

Vi er Notodden Energi

Distributør og leverandør av elektrisk kraft

Notodden Energi har en sterk posisjon, forankring og merkevare i Notodden. Med utgangspunkt i den tradisjonelle rollen som distributør og leverandør av elektrisk kraft i konsesjonsområdet Notodden kommune, er virksomheten i dag etablert som et konsern med nettvirksomhet, kraftformidling, bredbåndstjenester og fjernvarme. Det er selskapets mål å videreutvikle vår posisjon til å bli den naturlige og selvskrevne partneren på energi og digitale tjenester i vår region.

Notodden Energi skal skape en fremtid der alle er med, og bidra til å bygge et attraktivt lokalsamfunn gjennom å gjøre teknologi tilgjengelig for alle.

Vi kan nå formidle strøm til alle husstander, også utenfor vårt tidligere konsesjonsområde. Vår målsetning er å bli det ledende strømselskapet i Telemark.

Med et godt utgangspunkt i å drive med samfunnskritisk infrastruktur har selskapet også bygget ut fiberbredbånd i over 20 år. Selskapet dekker nå nesten hele kommunen med fiber, og har som mål at alle i kommunen skal få tilgang på fiberbredbånd fra Notodden Energi.

Vi gir tilbake! Vi bidrar til å bygge et attraktivt lokalsamfunn ved å dele noe av vårt overskudd med lag og foreninger. Som sponsor bidrar vi til å skape et aktivt miljø for barn, unge og voksne i vårt lokalsamfunn.

Grønn energi og strøm

Derfor bør du velge Notodden Energi

Rimelig strøm

Vi vil til enhver tid operere med konkurransedyktige priser hvor spotpris er grunnlaget for alle avtaler til våre privatkunder. Spotpris er anbefalt av Forbrukerrådet.

Etterrettelig

Som heleid kommunalt foretak følger vi regler og lovverk til punkt og prikke. Vi opererer ikke med lokketilbud eller strømprodukter med skjulte påslag. Du kan derfor føle deg trygg som kunde hos oss.

Vannkraft

Notodden Energi investerer i vannkraft. Vi har eierandeler i vannkraftverk og er med i prosjektering av nye utbygginger.

Vi gir tilbake

Vårt lokalsamfunn er tuftet på mye frivillighet og dugnad. Lag og foreninger bidrar med å tilrettelegge aktiviteter for barn, ungdom og voksne. Vi er en aktiv sponsor for en rekke lag og foreninger fordi det er en viktig del av samfunnet vårt.

Lokal service

Notodden Energi har lokal tilstedeværelse på både strøm og bredbånd, ringer du kundeservice har vi lokale kundeservice- medarbeidere og lokale montører som yter topp service for våre kunder året rundt. Vi er til stede og du finner oss i Lienveien 39, der vi har våre kontorer.

Bredbånd til alle

Som lokal leverandør av fiberbredbånd strekker vi oss langt for å levere til alle, også i mindre tettbebygde områder. Gjennom vårt ønske om å skape et attraktivt lokalsamfunn har vi flere bygdefiber-prosjekter hvert år, der vi finner løsninger sammen med våre kunder.

Notodden Energi Holding AS

Notodden Energi Holding AS er en del av Notodden Energi-konsernet, med kontor og virkeområde i Notodden kommune.

Notodden Energi (NE) har en sterk posisjon, forankring og merkevare i Notodden. Med utgangspunkt i den tradisjonelle rollen som distributør og leverandør av elektrisk kraft i konsesjonsområdet Notodden kommune, er virksomheten i dag etablert som et konsern med nettvirksomhet, kraftformidling, bredbåndstjenester og fjernvarme.

Det er selskapets mål å videreutvikle sin posisjon til å bli den naturlige og selvskrevne partneren på energi og digitale tjenester i konsesjonsområdet og i regionen der det er naturlig.

Konsernstruktur

Notodden Energi
100%
Everket
100%
InnoGrønn AS
100%
Thermokraft
100%
Sauland kraftverk
16,2%
GoLink fiber
100%
Notodden Bredbånd AS
100%
Midt Telemark Breiband
45%
NC-Spectrum
10%

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari