fbpx

IL Skrim X Notodden Energi

Idrettslaget Skrim

Skrim er så mye mer enn et fleridrettslag på Kongsberg. De bidrar til å skape et samhold for alle aldersgrupper – også utenfor idretten. Derfor ønsket vi å inngå et samarbeid med de. 

Daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad signerer samarbeidskontrakt med Notodden Energi

Daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad signerer samarbeidskontrakt med Notodden Energi

Mangfold, inkludering og bredde står idrettslaget nær. I tillegg til ballidretter som fotball og håndball kan barn og unge prøve seg på idretter som Muay Thai, teppecurling og diskgolf.

Klubbhuset blir ofte brukt som et samlingspunkt for aktivitet og mingling. Én fredag i måneden arrangeres Funny Friday for ungdommer som ønsker å prøve kjente og ukjente aktiviteter, møte gamle og nye venner, eller bare henge. Andre fredager arrangeres Trivelig Fredag som er det samme, bare for de over 60.

– Mange tenker pokaler og topplasseringer er viktig, men hvis man ikke tenker trivsel og hygge detter folk av underveis om de ikke trives.

Handshake mellom daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad og Avdelingsleder for strøm i Notodden Energi Sindre Thunestvedt

Lars Wettestad ønsker Sindre Thunestvedt velkommen til Skrimfamilien.

Nyeste tilskuddet til Skrimfamilien

Notodden Energi er en aktiv sponsor for en rekke lag og foreninger i Notodden. Nå ønsker vi å etablere oss i Kongsberg.

–  Fokuset Skrim har på idrettsglede, mangfold og inkludering treffer oss godt. Skrim gjør mye bra for Kongsberg. Det å kunne bidra til at dette blir vedvart gjorde Skrim til en perfekt match for oss.

Gjennom samarbeidsavtalen kan du nå bli kunde av Notodden Energi samtidig som du støtter IL Skrim med 200 kroner årlig. Det vil si dersom IL Skrim får 50 strømkunder på sin sponsorliste vil de motta kr. 10.000, – i årlig støtte fra oss.

Salg- og markedssjef Strøm Frode Hagen, avdelingsleder strøm Sindre Thunestvedt, daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad og Salgssjef bedrift Joachim Storemyr

Fra venstre: salg- og markedssjef strøm Frode Hagen, avdelingsleder strøm Sindre Thunestvedt, daglig leder i IL Skrim Lars Wettestad og salgssjef bedrift Joachim Storemyr

Bidrag til usynlig arbeid

– Denne samarbeidsavtalen betyr at Skrim kan bruke mer dugnadsmidler og offentlige midler tilbake til klubben istedenfor til lønninger og daglig drift.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari