fbpx
04. mai 2023

Kongsberg Miners X Notodden Energi

Kanskje Norges beste basketlag

Kongsberg Miners spiller basketball i det øverste nivået for menn i Norge. Ikke nok med det, de har også vunnet flere kamper og mesterskap de siste årene. Akkurat nå er det off-season og spillerne lader opp til sesongstart i slutten av september hvor de nok en gang skal kjempe om å ta NM-gullet hjem til Kongsberg.

En trendy idrett

Ifølge trener Stein-Erik Rotegård og styreleder Leif Andersen, er norsk basketball den raskest voksende lagidretten i Norge de siste årene, med snart 20.000 medlemmer.

Basket blir oftere brukt i reklame på tv og basketballskoene Jordan fra Nike er it-skoene mange ungdommer sikler etter.

Stein-Erik mener også at fordi basketballkamper er kortvarige og kan streames blir det en populær sport å følge med på.

Kongsberg Miners signerer sponsoravtale med Notodden Energi AS

Vår første sponsoravtale i Kongsberg

Notodden Energi er en aktiv sponsor for en rekke lag og foreninger i Notodden. Vi ønsker å gi tilbake til samfunnet gjennom å dele noe av vårt overskudd med lag og foreninger, som bidrar til å skape et aktivt miljø for barn og unge.

Vi ønsker nå å etablere oss i Kongsberg, og for oss er det ekstremt viktig å gi noe tilbake lokalt der vi satser, sier avdelingsleder for strøm i Notodden Energi, Sindre Thunestvedt

Nå som basketball har begynt å bli populært i Norge kan også barn spille på aldersbestemte lag for Kongsberg Miners . Klubben har mange fans som heier og stiller opp på kamper. Derfor er laget opptatt av å gi tilbake til lokalsamfunnet gjennom bla. å undervise i basket som programfag for videregående elever på idrettslinjen i Kongsberg.

200 kr per strømkunde

Gjennom samarbeidsavtalen kan du nå bli kunde av Notodden Energi samtidig som du støtter Kongsberg Miners med 200 kroner årlig. Det vil si dersom Kongsberg Miners får 50 strømkunder på sin sponsorliste vil de motta kr. 10.000, – i årlig støtte.

Drømmen om basket på heltid

I klubben i dag er det kun et fåtall spillere som prioriterer basketball på heltid. Stein-Erik Rotegård påpeker at dersom flere av spillerne kunne prioritert basket på heltid ville det hatt mye å si for resultatene.

«Derfor er denne sponsoravtalen så viktig for oss» forteller trener Stein-Erik Rotegård   

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari