fbpx

Til lørdag lyssetter vi Tinfos

Lyser opp vintermørket

Lørdag klokken 18:00, når kvelden har senket seg over byen vår, vil Tinfos skinne som aldri før. Takket være montørene Vidar Rekaa Flåterud og Erlend Tjønnås fra Everket vil Tinfos lyse opp i vintermørket.

Med sin historie har Tinfos alltid vært en attraksjon i seg selv, men denne helgen blir den forvandlet til en vakker opplevelse for Notoddens innbyggere og besøkende. Sammen med Tinfos, Everket, Telemarksgaleriet og Notodden i Sentrum har vi slått oss sammen for å smykke fossen med lyskastere på hver sin side. Idet klokken tikker mot 18:00, vil lysene bli tent, og fossen bli belyst.

Lørdag kl 18:00

Lørdag vil bli en dag fylt med aktiviteter. Dagen starter med julegrantenning og marked på Torvet, før turen til slutt går videre til Tinfos. Det er ikke hver dag fossen lyses opp, så sørg for å sette av tid til å besøke Tinfos lørdag klokken 18:00. Ta med venner og familie, og la deg fortrylle av lyset som vil lyse opp Tinfos.

Tinfos opplyst i 2020

Husk å kle deg godt

Kraftverkssjefen i Tinfos, Bjarne Berge, oppfordrer alle til å være forsiktige. Det kan det være fristende å gå langt ut mot fossen for å ta det perfekte bildet, men husk at det er glatt. Husk åta på riktig fottøy, kle deg varmt og vær forsiktig.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari