fbpx

Sikre deg rabatterte billetter til Marispelet ved Rjukanfossen

Telemarks Romeo og Julie

Marispelet ved Rjukanfossen er en teaterforestilling som tar for seg historien om rikmannsdatteren Mari som forelsket seg i fattiggutten Eystein. Og han i henne. Ulf, Maris far, prøver med all sin makt å sette en stopper for kjærlighetsforholdet. Det er en dramatisk og følelsesladet historie som utforsker kjærlighet og klassekonflikter i vakre omgivelser på toppen av et stup i Rjukan. Gi deg selv en tidlig julegave ved å sikre deg billetter til sommerens spektakulære musikkspill – nå til rabattert pris!

Det skal lønne seg å være kunde av
Notodden Energi

Som en ekstra julegave til deg, tilbyr vi nå eksklusive rabatter på billetter til Marispelet ved Rjukanfossen. Som strømkunde hos oss, får du hele 150 kr i rabatt i tillegg til de allerede reduserte prisene i juletilbudet på 20% fra Marispelet. Tidligere har du fått muligheten til å oppleve både Jarle Bernhoft, Hellbillies og andre kjente artister til reduserte priser. Nå kan du legge til Marispelet ved Rjukanfossen på listen over kulturelle opplevelser du kan nyte til rabatterte priser du får ved å være en av våre verdifulle strømkunder. Kunderabattene er nå tilgjengelige via Notodden Energi-appen.

Marispelet Julekampanje

Tidligere i år benyttet hele 79 av våre kunder seg av denne eksklusive fordelen og opplevde sommerens magiske forestilling til reduserte priser. Gå ikke glipp av sjansen til å bli en del av denne vakre kjærlighetshistorien og den unike opplevelsen ved Rjukanfossen. Sikre deg billettene dine nå og nyt en uforglemmelig sommerkveld fylt med musikk, drama og lidenskap.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari