fbpx

Notodden Energi Arena Grønkjær er årets idrettsanlegg!

Stolt hovedsponsor

I helgen var det duket for Idrettens Festaften i Oseberg Kulturhus i Tønsberg. Flere priser ble delt ut for å hedre frivilligheten, ildsjeler og utøvere for deres prestasjoner og innsats det siste året. I kategorien årets idrettsanlegg i Vestfold og Telemark skilte Notodden Energi Arena Grønkjær seg ut og stakk av med prisen.

Notodden Energi Arena Grønkjær er ingen vanlig idrettsarena. Ikke bare er det topp moderne, det tilbys også et bredt spekter av idrettsaktiviteter og arrangementer som samler folk i alle aldre og. utgangspunkt. Vi er stolte av å støtte et så unikt og inkluderende idrettsmiljø. Bak utmerkelsen ligger hardt arbeid og dedikasjon fra alle som har vært involvert i utviklingen og vedlikeholdet av Notodden Energi Arena Grønkjær. Arenaen er en skikkelig allrounder, og den gir folk i alle aldre en mulighet til å utforske og dyrke sin lidenskap for idrett, uavhengig av ferdighetsnivå. Og det beste av alt? Du kan bruke arenaen hele året, både sommer og vinter!

200 kr i rabatt på årskort hos Notodden Energi Arena Grønkjær

Er du glad i å skileik, digitale skiturposter eller ønsker du bare en rolig tur til gapahukene? Nå er Løypene preppet og klare for årets skisesong. Ta turen til Notodden Energi Arena Grønkjær. Nå kan du til og med spare penger på årskort takket være vår stolte støtte som hovedsponsor. Fordelen gir deg enda mer grunn til å utforske og nyte alle aktivitetene som tilbys på årets idrettsanlegg.

Klare skiløyper hos Notodden Energi Arena Grønkjær

Og vinneren er…

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari