fbpx

Notodden Energi Open – en strålende debut

Nettverksbygging og sosialt samvær

Notodden Energi Open har hatt sin debut! Med strålende solskinn og en nydelig dag på Kongsberg Golfbane, ble arrangementet en minneverdig opplevelse for oss alle.

Notodden Energi Open er et eksklusivt arrangement for våre bedriftskunder, som fikk muligheten til å delta på en dag full av golf, nettverksbygging og sosialt samvær. Årets turnering ble spilt i et scramble-format, der to-mannslag konkurrerte mot hverandre. Mange medlemmer meldte seg på sammen med venner eller kolleger. De som meldte seg på alene, ble matchet med en ny golfpartner.

Notodden Energi X Kongsberg Golf

For å holde energien oppe, sørget vi for tilgang til kaffe, baguetter, brus og noe søtt å spise underveis. Etter en dag med intens konkurranse og hyggelig samvær, samlet vi oss til premieutdeling. Gjennom dagen var det flere spennende premier å konkurrere om. For både dame- og herrekategoriene ble det delt ut premier for Closest to Pin og Longest Drive. Turneringens hovedpremier gikk til de lagene som sikret seg første, andre og tredjeplassen.

En av hovedgrunnene til at vi arrangerte Notodden Energi Open, er fordi vi er hullsponsor hos Kongsberg Golf. Vi er engasjert i å støtte lokalsamfunnet i Kongsberg ved å dele noe av vårt overskudd med lokale lag og foreninger. Gjennom samarbeidet med Kongsberg Golf bidrar vi til å utvikle og opprettholde en flott arena for golfentusiaster i alle aldre. Vi mener det er viktig å investere i lokalsamfunnet, og dette arrangementet er en måte vi gir tilbake på.

Takk for en fantastisk dag på greenen – la oss fortsette å bygge fellesskapet og glede oss over golfen sammen!


Visste du at du kan støtte Kongsberg Golf via strømregningen?

Vi deler noe av vårt overskudd med lokale lag og foreninger som Kongsberg Golf.

Tjen penger til egen klubbkasse ved å velge oss som din strømleverandør.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari