fbpx

Notodden Energi + Sauland IL = Sant

Sauland Idrettslag

Sauland Idrettslag er en frivillig organisasjon som bidrar til at barn og unge får et fellesskap gjennom tilhørighet og mestring innen idrett. Sauland Idrettslag tilbyr fritidsaktiviteter som fotball, ski og friidrett for barn og unge i lokalsamfunnet.

Notodden Energi har signert sponsoravtale med Sauland IL

På lag med idretten

Idrettsglede bør ikke være avhengig av familieøkonomi. Vi ønsker å gi tilbake til vårt lokalsamfunn gjennom å dele noe av vårt overskudd med lag og foreninger, som skal bidra til å skape et aktivt miljø for barn og unge.

I begynnelsen av april inngikk Notodden Energi og Sauland Idrettslag en sponsoravtale. I tillegg til økonomisk støtte, går samarbeidet ut på at Sauland Idrettslag bistår i å verve nye strømabonnenter. For alle kunder som tegner strømavtale tilknyttet Sauland Idrettslag gir vi tilbake 200 kr per år så lenge man er kunde. Dette er noe som kommer i tillegg til hovedavtalen mellom Notodden Energi og Sauland Idrettslag.

Dette samarbeidet betyr veldig mye for oss. Det sikrer en fast avtale over flere år som gir en trygghet innad i styret forteller styreleder i Sauland Idrettslag, Signe Mosebø

Bidrag til usynlig arbeid

Frivillige organisasjoner som Sauland Idrettslag er avhengig av frivillig arbeid og sponsorer for den daglige driften. Samarbeidsavtalen med Notodden Energi skal bidra til å sikre den daglige og usynlige driften av idrettslaget sier Signe og påpeker at bidraget primært vil gå til drifting av hus og anlegg som prepping av skiløyper.

Tjen penger til egen klubbkasse her!

Trimpoeng og folkehelse

Selv om Sauland Idrettslag hovedsakelig er et tilbud for barn og unge, brenner Signe Mosebø også for folkehelse. Appen Trimpoeng er en app som gir deg poeng for å gå turer i skog og mark. Turer varierer fra fem til 35 poeng ut ifra vanskelighetsgrad og målet er å opptjene 100 poeng innen 15. oktober for å bli med i trekningen av premier.

Dette skal være en morsom og motiverende måte å komme i form på sier Signe.

I Sauland finnes rundt 40 turmål, og det er lagt til rette for universell utforming slik at alle skal ha muligheten til å opptjene poengkravet uavhengig av om du sitter i rullestol eller triller barnevogn.

Barn og unge er en ting, men denne appen dekker for folkehelsa forteller Signe Mosebø.

Poenggrensene per tur og å sørge for at turene er brukervennlige samt premiering er det Sauland Idrettslag som har ansvar for.

Samarbeidet med Notodden Energi gjør det mulig for oss å bli med på prosjekter som dette som bidrar til folkehelsa

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari