fbpx

Finn frem skia og bli med på Notodden Energi Skifestival

Frem med skia

Nå er det på tide å børste av skiene og knyte på seg skiskoa. Lørdag 3. februar blir Notodden sentrum forvandlet til en skidestinasjon med hjelp av over 100 lastebillass med snø. Det er med stor glede at vi inviterer alle til å delta på Notodden Energi Skifestival, som kommer til å bli en folkefest for hele familien!

Sammen med Heddal IL inviterer Notodden Energi til skifest for de yngste

Langrenn, hopp og skiskyting

For deg som liker skiaktiviteter, eller ønsker å prøve dette for første gang, har du en flott dag i vente. Under Skifestivalen har du muligheten til å delta i skirenn, prøve deg i hoppbakken og teste skiskyterferdighetene. Først vil lokale skiskyttere konkurrere i et skiskytterrenn. Deretter kan du selv prøve å treffe skiva. Det trengs ingen forhåndspåmelding, bare ta på deg skiene og møt opp!

For de yngste  arrangeres Barnas Mini-VM for å skape skiglede gjennom skilek. Her er alle barn, uavhengig av ferdighetsnivå, velkommen til å utfolde seg på ski.

Besøk av Superbussen og Fantorangen

Men det er ikke alt! Vi får også besøk av NRK Super og Superbussen. Fantorangen og vennene vil være til stede for å lage et fantastisk show med konkurranser, dans og moro, inkludert BlimE-dansen. Dette blir et høydepunkt for barna og alle som elsker Fantorangen!

Vi ser frem til årets Skifestival og oppfordrer alle til å ta med seg barn, barnebarn og alle andre familiemedlemmer. Det blir en dag fylt med glede, moro og vintersport.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari