fbpx
31. januar 2022

PER ARNE HALVERTE STRØMREGNINGEN MED VARMEPUMPE

Per Arne Hansen er fornøyd kunde av varmepumpe fra Notodden Energi

Per Arne Hansen gikk fra å varme huset med 3 oljeovner til å halvere strømregninga med varmepumpe. Nå går han og familien en lun vinter i vente – og det til en rimeligere penge, og lavere forbruk.

«Jeg bor i et hus over to etasjer. Det ble mye styr å fyre opp grunnvarmen med vedovn i 1. etasje. Med dagens strømpriser i tankene, begynte jeg å se etter løsninger som kunne hjelpe meg med å spare strøm. Da rådførte jeg meg med Notodden Energi.»

Full oversikt over forbruk med Din Strøm App

Kort tid etter var varmepumpen i hus – ferdig installert og i gang.

«Prosessen med både Notodden Energi og varmepumpeleverandøren var veldig lettvint og positiv. Nå har vi alltid en grunnvarme i huset, som er veldig godt å komme hjem til.»

Per Arne drar opp Din Strøm App fra Notodden Energi og kan vise til et halvert strømforbruk i månedene med varmepumpe.

«Jeg er stadig innom appen. Her får jeg full oversikt over forbruket. Det er faktisk veldig artig å følge med på, og har blitt en av de appene jeg bruker mest nå», humrer Per Arne.

Klar oppfordring

«Det er ikke noe å lure på! Jeg angrer for at jeg ikke gjorde dette tidligere. Jeg er ingen spåmann, men vi kan nok regne med at strømmen blir dyr fremover. Varmepumpen i seg selv bruker lite strøm, samtidig som den varmer godt. Vinn-vinn», avslutter Per Arne.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari