fbpx

Søstrene Storaas Hotell velger Notodden Energi

Søstrene Storaas Hotell

I hjertet av Jondalen, like utenfor Kongsberg, ligger Søstrene Storaas Hotell, et sjarmerende tilfluktssted drevet av de engasjerte søstrene Solveig, Else, og Henriette Storaas. Hotellet overtok de etter sine foreldre, noe som gjenspeiles i varmen og den personlige servicen du får her. Som hotellets gjest får du blant annet hjemmebakt brød til frokost hver morgen.
Vi har inngått et samarbeid med Søstrene Storaas Hotell

Opptatt av bærekraft

Som gjest av Søstrene Storaas Hotell kan du gjøre mer enn å bare hvile hodet. Hotellet er et sted du kan feire livets store øyeblikk, fra bryllup og konfirmasjoner til dåp og jubileer. Ikke nok med det, søstrene er også opptatt av å tilby gjestene sine lokalprodusert mat. Om sommeren beiter griser omkring på jordene og kjøkkenhagen forsyner kjøkkenet med hovedingredienser i rettene som serveres. Et par ganger i året kan du delta på Tastingmeny, hvor deres kokk forbereder en 7-retters kulinarisk smaksopplevelse.

Notodden Energi gir tilbake til lokalsamfunnet

Med bærekraft som hjertesak falt valget av strømleverandør på Notodden Energi. Samarbeidsavtalen ble signert med tanke på at Notodden Energi aktivt bidrar til lokalsamfunnet både i Notodden og Kongsberg. «Det dere bidrar til i lokalsamfunnet og gir tilbake til idretten er noe vi heier på.» forteller Solveig Storaas bekreftende.

«Det som betyr mest for oss er å støtte lokale bedrifter» forklarer Solveig videre om grunnen til at de valgte Notodden Energi som sin strømleverandør. Denne holdningen til å styrke lokalsamfunnet er noe vi deler fullt ut, som Salgs- og Markedssjef Frode Hagen forklarer: «Vi heier på hverandre når det gjelder å bruke mer fra lokalsamfunnet.» Han understreker at dette skaper flere arbeidsplasser, også i form av at ungdom får muligheten til sommerjobb.

Samarbeidet mellom Notodden Energi og Søstrene Storaas Hotell bidrar til å støtte lokalt næringsliv og fremmer bærekraftige verdier.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari