fbpx
06. mai 2023

Nå er Stolpejakten igang!

Vi er kanskje ikke de eneste som har lagt merke til alle stolpene som har dukket opp rundt omkring i byen vår? Notodden Orienteringslag har plassert ut til sammen 63 stolper som skal bidra til at folk blir bedre kjent i nærområdet sitt. I morgen går startskuddet for jakten på stolpene og det vil dermed være mulig å scanne de markerte QR-kodene.

Et lavterskeltilbud for å få folk ut

Stolpejakten arrangeres nå for tredje året på rad og ifølge Britt Helene Fossøy fra Notodden Orienteringslag, skal turene bestå av veldig enkel orientering slik at alle skal ha muligheten til å komme seg ut på tur uavhengig av om du sitter i rullestol eller triller barnevogn.

– Det er faktisk tilrettelagt slik at du kan hive deg på sykkelen og sykle forbi flere stolper i sentrum.

Stolt sponsor av Stolpejakten

I Notodden Energi er vi opptatt av å skape en fremtid der alle er med, og bidra til å bygge et attraktivt lokalsamfunn. Som sponsor av Stolpejakten ønsker vi å bidra til å skape et aktivt miljø for barn, unge og voksne i vårt lokalsamfunn.

– Dette støtter bredt for oss i Notodden Energi – vi ønsker primært å støtte barn og unge i lokalsamfunnet vårt, men dette gir oss muligheten til å bidra til den totale folkehelsen ved at alle får muligheten til å komme seg ut på tur.

Populært blant turister

Stolpejakten fenger ikke bare lokalbefolkningen, dette er også noe som engasjerer turister som reiser rundt til forskjellige steder i Norge i bobilene sine. Derfor forteller Britt Helene at de har plassert ut ganske mange stolper sentralt som på Villamoen og båthavna – i nærheten av der turistene typisk befinner seg.

En dugnadsinnsats for folkehelse

Dugnadsgjengen i Notodden Orienteringslag har lagt ned mange timers frivillig arbeid på å klargjøre Stolpejakten 2023. Derfor sier Britt Helene hun er veldig glad for samarbeid med blant annet Notodden Energi som gjør dette mulig.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari