fbpx

Delta på Stolpejakten og vinn premier

Et lavterskeltilbud for å få folk ut

Har du sett stolpene rundt omkring i byen vår? 1. mai går startskuddet for Stolpejakten av for fjerde året på rad. Da vil det være mulig å delta på enkel orientering og scanne de markerte QR-kodene på stolpene. Britt Helene Fossøy fra Notodden Orienteringslag forteller at turene skal bestå av veldig enkel orientering slik at alle skal ha muligheten til å komme seg ut på tur. Uavhengig av om du sitter i rullestol eller triller barnevogn. Målet er å gjøre det enkelt for alle å komme seg ut.

Notodden Energi er stolt sponsor av Stolpejakten

I Notodden Energi er vi opptatt av å skape en fremtid der alle er med, og bidra til å bygge et attraktivt lokalsamfunn. Som sponsor av Stolpejakten ønsker vi å bidra til å skape et aktivt miljø for barn, unge og voksne i vårt lokalsamfunn. I år tar vi dette et steg videre og lager flere konkurranser som vi håper kan bidra til å få folk ut på tur. Fra 1. mai og frem til oktober har du muligheten til å vinne fine premier ved å komme deg ut på tur. Gå ikke glipp av noen konkurranser – følg med på vår Facebook-profil.

– Dette støtter bredt for oss i Notodden Energi – vi ønsker primært å støtte barn og unge i lokalsamfunnet vårt, men dette gir oss muligheten til å bidra til den totale folkehelsen ved at alle får muligheten til å komme seg ut på tur.

En frivillig innsats for folkehelsen

Dugnadsgjengen i Notodden Orienteringslag har lagt ned mange timers frivillig arbeid på å klargjøre Stolpejakten 2024. Derfor sier Britt Helene hun er veldig glad for samarbeid med blant annet Notodden Energi som gjør dette mulig.

Frode Hagen og Svein Haug fra Notodden Energi, Ingar Tollum Andersen fra Everket og Britt Helene Fossøy og Bjørn Carlsen fra Notodden orienteringslag
Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari