fbpx

Anita Baksås er vinneren av GRATIS varmepumpe

Splitter ny Panasonic varmepumpe

Visste du at du automatisk ble med i trekningen av fine premier om du ble strømkunde av oss i vinter? Som ny strømkunde var du med i trekningen av fine premier til en verdi inntil 35 000 kr. En av premiene du kunne vinne var en splitter ny varmepumpe fra Notodden Energi. I samarbeid med Elektrotech, Elektriker’n Sauherad As og EL-PROFFEN, har vi gleden av å kunne gi Anita denne flotte premien. Vi håper virkelig at den vil være til stor nytte og glede for henne i årene som kommer.
Anita Baksås viser oss hvor den nye varmepumpa skal henge.
Her skal den henge.
Den nye varmepumpa til Anita har fått plass slik at den skal blåse luft inn i både stua og på kjøkkenet.

Nytt hus, ny varmepumpe

Som ny huseier var det ikke øverst på Anitas prioriteringsliste å investere i en ny varmepumpe med det første. Til tross for at den gamle varmepumpen i huset trengte å bli erstattet, forteller Anita at det var andre utgifter som krevde oppmerksomheten hennes. Heldigvis har flaksen en måte å smile til de som fortjener det, og Anita var intet unntak. Den nye varmepumpa vil ikke bare gjøre hjemmet hennes mer komfortabelt, men også bidra til å redusere energiforbruket. På den måten vil Anita spare penger på strømregningen.

Det skal lønne seg å være kunde av oss

Som kunde hos oss får Anita ikke bare en splitter ny varmepumpe. Hun får også tilgang til en rekke kundefordeler. I tillegg til våre konkurransedyktige strømpriser, tilbyr vi utvalgte produkter og tjenester til rabatterte priser. Disse rabattene kan benyttes ved å vise tilbudet fra Notodden Energi-appen i butikk, eller ved å bruke en spesifikk rabattkode for nettshopping. Vi lanserer jevnlig nye tilbud, så det lønner seg å følge med, da noen tilbud kan være tidsbegrensede. Dette er vår måte å takke våre kunder på, og vi ser frem til å fortsette å tilby fler slike fordeler til våre lojale kunder.

Varmepumpen leveres i samarbeid med Elektrotech, Elektriker’n Sauherad As og EL-PROFFEN.
Fornøyd.
Anita forteller at hun er strålende fornøyd med servicen hun fikk ved montering av varmepumpa.

Kopirett © Notodden Energi Holding 2024 - Personvern - Utviklet av Akari